Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

LYMFworkshop i Kungsbacka

1 september, 2018 @ 13:00 - 15:00

LYMFWORKSHOP kl. 13.00 – 15.00
Känner du dig ofta frusen och kall? Är dina fötter ömma och svullna? Har du åderbråck? Celluliter? Svullnar dina ben efter att du motionerat? Svullnar händer och fingrar lätt? Har du svårt att gå ner i vikt och bli av med de där extra kilona? Har du sömnproblem? Vaknar du med avdomnade ben och armar? Blir du lätt förkyld och så vidare.
Listan kan göras lång på vad som kan vara orsakat av ett trögt lymfsystem. Det lymfatiska systemet är kroppens huvudförsvar mot infektioner. Lite skämtsamt kallas systemet för kroppens sopgubbar. Men lymfsystemet har en otroligt viktig roll och är tyvärr ganska styvmoderligt behandlat inom vården.
Men det finns massor du kan göra för att få bättre flöde. Den här workshopen handlar om det. Om hur du kan väcka liv i ett trögt lymfsystem. Hur du kan lära dig att ta hand om det och på köpet må bättre och hålla dig frisk. När jag fick lymfödem, som är en biverkning till följd av alla tuffa cancerbehandlingar bestämde jag mig för att ta reda på så mycket jag kunde för att minska svullnaden och må bättre. Jag har testat det mesta från vad landstinget kan erbjuda till alternativa behandlingar och jag lovar dig att jag ska lära dig allt jag kan.
I workshopen kommer vi att göra yoga- och andningsövningar som stimulerar ditt lymfsystem och så klart egenvården. Det du kan göra själv. I kursen ingår min bok Omstart – för en starkare, renare och friskare kropp. Den här boken tillägnas mig själv, som en påminnelse om alla omstarter, alla nya val, alla nya steg jag har tagit. Små steg och stora kliv, med en vetskap och envishet om att allt jag gör leder mig framåt och gör mig både starkare och friskare. Tack jag själv, för att jag orkat fajtas, ifrågasätta vetenskap och för att jag vågat testa nya saker. Allt med en enda sak i sikte – att bli frisk och att må bättre. Idag är jag tacksam för att jag lever, och det med en tillit och tilltro till att kroppen är ett mirakel. Den vill läka om vi hjälper den.
 PRIS: 650 kr
I workshopen ingår boken ”Omstart – för en starkare, renare & friskare kropp” omstartbok
 NÄR: Lördagen den 1 september kl 10.00-12.00 & 13.00-15.00
VAR: Luna Kliniken Kungsbacka
PRIS FÖR BÅDA WORKSHOPSEN: 1 300 kr inkl två böcker och Veggolunch (mejeri & glutenfri), kaffe/te och choklad
Anmälan är bindande och ni betalar hela summan vid anmälan via en faktura.
Vid anmälan anger ni namn, adress och mailadress (viktigt) och vilken workshop ni vill gå.
Avgiften betalas ej tillbaka men platsen går att överlåta till någon annan.
Platserna är begränsade.

Detaljer

Datum:
1 september, 2018
Tid:
13:00 - 15:00
Webbplats:
http://www.lunakliniken.se/aktuellt-hos-oss/51-karin-bjoerkegren-jones-till-luna-kliniken

Plats

Lunakliniken
Energigatan 15C
Kungsbacka, 43436
+ Google Map
Telefon:
0300-707 40
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Lunakliniken
Telefon:
0300-707 40
E-post:
info@lunakliniken.se
Visa Arrangör-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *