Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

KNIPworkshop i Kungsbacka

1 september, 2018 @ 10:00 - 12:00

KNIPWORKSHOP kl. 10.00 – 12.00
Höftöppnande, stärkande yogaövningar och knipträning.
 En stark bäckenbotten är bra av flera skäl. Så många som var tredje kvinna över 35 år har någon form av inkontinensproblem. Den siffran stiger för äldre kvinnor, och tyvärr finns inkontinens också hos yngre kvinnor. Ungefär var tredje kvinna kan inte heller dra ihop sin muskulatur i bäckenbotten, det vill säga har inte hittat sin knipmuskel. Men det finns övertygande bevis för att bäckenbottenträning har god effekt. 70 procent av alla kvinnor med inkontinensproblem blir hjälpta av fem minuters knipträning om dagen med övningar som bygger styrka, uthållighet och övar upp snabbhet i bäckenbottenmuskeln. Knipövningar är precis som all annan träning en färskvara, men den går glädjande nog snabbt att öva upp om du tränar regelbundet. För kvinnor är knipet livsviktigt. Vi, kvinnor måste lära oss att bygga upp vår bäckenbottenmuskulatur för att inte drabbas av inkontinens och för att förebygga ryggont, livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring och ålderskrämpor genom att lära oss att knipa rätt. På köpet får du en hel del härliga biverkningar som stoltare hållning, mindre ont i ryggen, plattare mage, intensivare orgasmer, lättare att få orgasm och ett roligare sexliv på köpet.
I den här workshopen riktar vi uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba med både höftöppnande och stärkande yoga och med konkreta knipövningar.
Karin Björkegren Jones, författare och yogalärare. Har skrivit böcker Omstart för en starkare, renare och friskare kropp, Yoga – fysisk och själslig detox, 21 dagar till ett lättare och friskare liv och är högaktuell med boken Nya knip för starkare kropp, stoltare hållning, bättre sex som kommer ut i aug 2018.
 PRIS: 650 kr
I workshopen ingår boken ”Nya knip” som kommer ut augusti 2018  

Detaljer

Datum:
1 september, 2018
Tid:
10:00 - 12:00
Webbplats:
http://www.lunakliniken.se/aktuellt-hos-oss/51-karin-bjoerkegren-jones-till-luna-kliniken

Plats

Lunakliniken
Energigatan 15C
Kungsbacka, 43436
+ Google Map
Telefon:
0300-707 40
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Lunakliniken
Telefon:
0300-707 40
E-post:
info@lunakliniken.se
Visa Arrangör-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *