Karin Björkegren Jones

Karins onlinekurser

Vill du lära dig ta hand om ditt lymfsystem för att boosta ditt immunförsvar, må bättre och hålla dig friskare? Vill du förbättra och fördjupa din sömn med hjälp av yogans tekniker?

Tillsammans med Wellbration har Karin tagit fram tre inspirerande onlinekurser för dig som vill hitta nycklar till bättre mående och hälsa.

Kurs: Lymfyoga

Lymfyoga för bättre välmående
En kortare praktisk workshop där Karin guidar dig genom lymfyogapass, andningsövningar och meditation för att få igång ditt lymfflöde i kroppen, må bättre och hålla dig friskare. Dessutom får du kunskap om hur du väcker lymfan och hur du hittar din andning.

Kurs: Boosta Lymsystemet

Boosta lymfsystemet
I denna kurs delar Karin allt du behöver veta för att ta hand om ditt lymfsystem som är så avgörande för vårt immunförsvar och hälsa. Du lär dig egenvård och enkla tips om hur du håller igång lymfsystemet i vardagen.

Kurs: Yoga för bättre sömn

Yoga för bättre sömn
I denna kurs guidar Karin dig genom yogiska övningar för att hjälpa dig att förbättra och fördjupa din sömn. Kursen innehåller andningsövningar, yogapass och meditationer för att komma ner i varv, känna ro inför natten samt för att sova bättre och djupare.

Nyfiken på mer?

Med podden PAUS i dina öron kan du lägga dig ner och ge dig själv en välförtjänt vila. För ur vila, ur pauser kan det nya växa. Det är i vilan som det gror. Så boka in dina måndagar från och med nu för då sänds nya avsnitt av podden.

Podcast Paus med Karin Björkegren Jones