Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogaresa till Italien

13 oktober, 2018 @ 08:00 - 20 oktober, 2018 @ 17:00

Följ med till det vackra och genuina Italien för en avkopplande och energigivande vecka med Karin Björkegren Jones.  Det här är en resa för dig som vill stanna upp och reflektera, njuta och komma i balans. Under en vecka kombinerar vi yoga och workshops i allt från meditation till självmassage med utflykter, mozzarella och härlig avkoppling.

Karin är en oerhört omtyckt yogainstruktör och under veckan får du prova på flera olika yogastilar. På eftermiddagarna leder Karin dessutom workshops i bland annat meditation och självmassage. Du kommer även att få flera verktyg att ta med dig hem.

Vi bor och yogar på den italienska landsbygden. Gården vi bor på är omgiven av vinodlingar och olivträd och när vi anländer har olivskörden precis börjat. Här i denna rofyllda miljö kan vi yoga, umgås, ladda batterierna, och njuta underbara solnedgångar.  Från gårdens pool har vi fantastisk utsikt över Amalfikusten och den som vill kan ta sig ner till havet eller till det vackra templen i  Paestum, en antik stad och världsarv.

För mer info gå in och kolla resan på Goa Active travel

Detaljer

Start:
13 oktober, 2018 @ 08:00
Slutar:
20 oktober, 2018 @ 17:00
Webbplats:
https://www.goactivetravel.se/traningsresor/yogaresa-med-karin-bjorkegren-jones-till-italien

Plats

Italien
Campanareionen + Google Map

Arrangör

Go active Travel
Telefon:
+46 (0)8 409 106 87
E-post:
info@goactivetravel.se
Visa Arrangör-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *