Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Rawfood, detox & yoga på Arken Spa

1 april, 2017 - 2 april, 2017

Raw food, detox & yoga 1/4

Med Jeanette Högfeldt & gästlärare KARIN BJÖRKEGREN JONES

Jeanette Högfeldt är gourmet- raw food-kock och wellness-konsult med 25 års erfarenhet och hela världen som arbetsplats. Hon är utbildad vid berömda Matthew Kenney Culinary i USA. Som kock har hon bland annat arbetat på den exklusiva raw food-restaurangen M.A.K.E i Santa Monica. Hon är dessutom utbildad kurterapeut och yogainstruktör, och drivs av filosofin om en sund själ i en sund kropp.

Karin Björkegren Jones, inbjuden gäst-yogalärare och författare håller i två yogaklasser med inriktning att hjälpa kroppens eget inre detoxsystem. Lymfsystemet är ett cirkulationssystem och kallas ibland för kroppens sopgubbar. Karin tipsar om hur man väcker lymfsystemet, lär oss andningstekniker och tillsammans gör vi mjukare yoga med inriktning att rensa och rena kropp och sinne. Karin är aktuell med böckerna: Yoga – fysisk och själslig detox, Semic förlag och Ett stressfritt liv, Norstedts förlag

 • Helgen startar med en härlig raw food brunch kl. 13.00
 • Föreläsning och fika
 • Incheckning
 • Tid att njuta av Art Garden Spa kl. 16.00-19.00 och Yoga med Karin.
 • 3-rätters raw food middag kl. 20.00
 • Övernattning i enkelrum
 • Morgonyoga med Karin – väck kroppen stillsamt till liv
 • Raw food frukost
 • Föreläsning kl. 10.30-12.00
 • Lunch och avslutning

Föreläsningarna kommer att belysa de näringsmässiga fördelarna med mat från växtriket och hur alkalisk mat stödjer en detox. Vi pratar om juicefasta, raw food och tillagad växtbaserad kost samt hur man balanserar och uppgraderar sin vardagliga kost utan pekpinnar. Jeanette ger tips om hur man skämmer bort sig med kroppsvård och motion som supportar en nystart.

Helgen blir en djupgående matupplevelse där vi njuter av de renaste smakerna från växtriket, allt från vacker frukost till lyxig 3-rätter middag. Vi använder moderna tekniker och de bästa ingredienser för att skap en ultimat blandning av näring och smakupplevelser. Tonics och drycker är framtagna för att bistå utrensningsprocessen. Råvaror är ekologiska och utvalda med omsorg. Många rätter innehåller energigivande nötter och frön, dessutom är allt gluten- och mejerifritt. Meddela eventuella allergier ellar matavvikelser i god tid före ankomst.

Åldersgräns 15 år. Vi reserverar oss för att evenemanget kan behöva ställas in vid för få anmälda.

Detaljer

Start:
1 april, 2017
Slutar:
2 april, 2017
Webbplats:
http://www.arkenhotel.com/vara-paket/raw-food-detox-yoga-14

Plats

Arken Hotell & garden Spa
Nordatlanten 100
Göteborg , 41834
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *