Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Knipworkshop i Stocksund

11 oktober, 2015 @ 12:30 - 14:30

kr550

 Karin är författare och yogalärare och har skrivit ett flertal böcker, bl.a ”Yoga för livet” och ”Yoga för kvinnor” och hon är aktuell med boken ”21 dagar till ett lättare och friskare liv”.

För mer information om Karin, se hennes hemsida yogavita.se eller hennes blogg ”Yoga, mat och meningen med livet” (yogavita-yogavita.blogspot.se/)

Karin har under våren hållit sin Knipworkshop runt om i landet vilken har blivit väldigt väl mottagen. Nu är det Villavis tur att kunna erbjuda denna workshop riktad till kvinnor.

Det finns många skäl till varför vi kvinnor ska ha en stark bäckenbotten. Det är vanligt att kvinnor över 40 år kissar på sig och det förkommer även hos yngre kvinnor idag. Drygt 30% av kvinnor har inte hittat sin knipmuskel och kan därför inte dra ihop sin bäckenbottenmuskulatur.

För kvinnor är knipet oerhört viktigt. Vi måste veta hur vi ska bygga upp muskulaturen i bäckenbotten för att inte drabbas av inkontinens, livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring samt förebygga ryggont och ålderskrämpor. Lär vi oss detta kommer vi dessutom få en vackrare hållning, starkare mage och ett mycket roligare sexliv.

Glädjande nog finns det bevis för att knipövningar har god effekt och tacksamt är att den går snabbt att öva upp. Den här workshopen med Karin fokuserar på vårt underliv och vi kommer att jobba med både öppnande och stärkande yoga samt med konkreta knipövningar.

Pris: 550 kr då ingår boken Knip för bättre hälsa

Varmt välkomna till denna lärorika och intressanta workshop!

(anmälan är bindande)

Detaljer

Datum:
11 oktober, 2015
Tid:
12:30 - 14:30
Kostnad:
kr550
Webbplats:
http://www.villavi.se/workshops/knipworkshop/

Arrangör

Villavi
Telefon:
08-655 00 75
E-post:
info@villavi.se
Visa Arrangör-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *