Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Knipworkshop i Sundbyberg

1 oktober, 2015 @ 18:00 - 20:00

kr550

Knipworkshop med Karin Björkegren Jones

1 oktober 2015

Vi välkomnar Karin tillbaka igen till en workshop i oktober. Intresset är stort och det var väldigt uppskattat när hon var hos oss i senast. Därför vill vi ge dig tillfället att vara med den här gången.

Karin Björkegren Jones är författare och yogalärare. Hon har skrivit böckerna Yoga för kvinnor, Yoga för livet, Yoga Erotica, Knip för bättre hälsa och den senaste: Frisk och strålande hy – på naturlig väg. En ny bok är på väg…

I den här workshopen riktas uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba med både höftöppnande och stärkande yoga samt med konkreta knipövningar.

En stark bäckenbotten är bra av flera skäl. Så många som var fjärde kvinna över 40 år kissar på sig. Den siffran stiger för äldre kvinnor, och tyvärr finns inkontinens också hos yngre kvinnor. Ungefär var tredje kvinna kan inte heller dra ihop sin muskulatur i bäckenbotten, det vill säga har inte hittat sin knipmuskel. Men det finns övertygande bevis för att bäckenbottenträning har god effekt. Knipövningar är precis som all annan träning en färskvara, men den går glädjande nog snabbt att öva upp om du tränar regelbundet.

För kvinnor är knipet livsviktigt. Vi, kvinnor måste lära oss att bygga upp vår bäckenbottenmuskulatur för att inte drabbas av inkontinens och för att förebygga ryggont, livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring och ålderskrämpor genom att lära oss att knipa rätt. Då får du en stoltare hållning, plattare mage och ett roligare sexliv på köpet.

Tid: Torsdag 1 oktober kl.18:00-20:00

Pris: 550 kr inkl. boken ”Knip för bättre hälsa”. Du kan även få den signerad.

 

Detaljer

Datum:
1 oktober, 2015
Tid:
18:00 - 20:00
Kostnad:
kr550
Webbplats:
http://www.miasyogastudio.com/workshops-event/knipworkshop

Arrangör

Mia
Telefon:
0708 81 26 66
E-post:
info@miasyogastudio.com
Visa Arrangör-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *