Yogavita

”Yogavita är en rullande yogashala, eftersom den följer med mig dit jag reser eller blir kallad.  Ända sedan jag kan minnas har jag haft ett stort intresse för att må bra. Jag tog min första yogalektion när jag var fjorton år, jag gick ett par terminer hos hathayogaläraren och astrologen Bert Yogson och sedan dess har jag yogat för flera kända yoganamn och jag fortsätter att förkovra mig i yogan.”

”För mig är det viktigt att hela tiden utvecklas för att nå målet att bli en bra människa som jag är stolt över att vara. Därför ser jag till att själv kontinuerligt utbilda och förkovra mig inom yoga, hälsa och välmående överhuvudtaget.

Är du intresserad av att läsa om mina utbildningar, hittar du mitt cv under fliken CV.

Efter att ha gått ett par terminer i kundaliniyoga och hathayoga testade jag Ashtanga Vinyasa Yoga år 2000 och blev förälskad. Sedan dess är det min dagliga träningsform och också den yogaform jag gärna lär ut. Förutom ashtangayoga håller jag kurser i Hathayoga, tonårsyoga, gravidyoga, mamma-babyyoga, pensionärsyoga, yinyoga och barnyoga. Jag skriver om yoga både böcker och artiklar, bloggar och skriver krönikor. Man kan lugnt påstå att jag älskar yoga. 2013 gav jag ut boken Knip för bättre hälsa på Semic och numera har jag också Knipworkshops både i Stockholm och runt om i landet. Kurserna blir fulltecknade fort.”[/vc_column_text][vc_empty_space height=”100px” background_image=”” image_repeat=”no-repeat”][vc_column_text]” Boken kommer ut i en nyuppdatering i augusti 2018, ämnet är nämligen alltid högaktuellt.

2017 gav jag ut boken Omstart för en starkare, renare och friskare kropp på Semic, vilket resulterat i ännu en workshop om det livsviktiga lymfsystemet och hur man tar hand om det. Även dessa kurser blir snabbt fulltecknade. För att se datum och platser jag besöker läs under fliken kurser och events.

Jag skriver som sagt gärna om hälsa och yoga, hittills har jag skrivit böckerna; Yoga för kvinnor, Yoga för livet, Yogaerotica, Knip för bättre hälsa, Frisk och strålande hy på naturlig väg, Jag vill fan leva, 21 dagar till ett lättare och friskare liv, Yoga – själslig och fysisk detox och Ett stressfritt liv och Omstart för en starkare, renare och friskare kropp. Vill du se vad jag publicerat, läs under fliken CV.

Jag har också gett ut tre stycken ashtangayogadvder i olika svårighetsgrader. Våren 2011 gav jag ut elva stycken yogadvder tillsammans med Panvision under samlingsnamnet Yogaliv. Hösten 2014 kom Yoga i lust och nöd ut, en dvd som jag gjort i samarbete med tidningen M-magasin.

Just nu är jag aktuell med boken Omstart för en starkare, renare och friskare kropp på Semic förlag.

Foto: Katarina Di Leva

Föredrag & workshops

Vill du ha Karin som föredragshållare, så är du välkommen att höra av dig.

mejla: karin.bjorkegren@telia.com

tel: 0734-198819

Är du intresserad av att erbjuda din personal yoga?

Karin skräddarsyr yogalektioner för dig och ditt företag. Vill du ha ett härligt Kick-off-kit? Karin jobbar gärna ihop med en näringsterapeut och/eller en kock med inriktning på hälsa.
Mejla: yogavita@telia

Läs Karins CV

Återbetalning av kurs

Vad gäller vid anmälning av mina kurser och retreat. Vid sjukdom betalas allt, förutom anmälningsavgiften tillbaka vid uppvisande av läkarintyg. Det vill säga att anmälan är bindande men inte personlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *