Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga & ayurveda i Kerala

18 november, 2016 @ 10:00 - 26 november, 2016 @ 17:00

18-26 november. Följ med Reseklubben (tidningen VI) på en en unik yoga- och ayurvedaresa till Keralas gröna bergslandskap, där vi omgivna av tropisk natur bjuds på en detox för både kropp och själ. Resan har tagits fram i nära samarbete med yogaläraren och hälsoprofilen Karin Björkegren Jones, som även är resans ciceron.

kerala india, tea plantations

Under ledning av Karin hittar vi verktyg för att hantera stress och oro med hjälp av olika övningar, meditation och andning. Vi blandar hathayoga med lugnare yoga, som kommer att passa såväl totala nybörjare som lite mer vana yogautövare. Det blir asanas, yogaövningar och pranayama – det vill säga olika andningsövningar.

Vi bor på förstklassiga Coconut Lodge i Kumarakom, Kerala, precis vid Vembanad Lake med grönskande omgivningar och en trevlig pool att koppla av vid mellan yogapassen.

För den som vill finns möjlighet att mot extra tillägg gå en matlagningskurs för att lära sig mer om det smakrika sydindiska köket eller åka på en traditionell husbåtskryssning.

RESEFAKTA
TID: 18–26 november 2016.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 26 950 kronor. Icke-prenumeranter: 28 450 kronor.
INFO OCH ANMÄLAN: Lotus Travel, tel 08-545 188 40, info@lotustravel.se, www.lotustravel.se
I PRISET INGÅR: Flyg från Stockholm och Köpenhamn till Kerala t/r, del i dubbelrum på högklassiga Coconut Lodge, dagligt program under ledning av Karin med tyngdpunkt på yoga, meditation och and- ningsövningar, tre ayurvedabehandlingar, helpension med ayurvedisk kost samt Karin Björkegren Jones senaste bok Yoga – fysisk och själslig detox.

BokKarin Björkegren Jones är journalist, författare och diplomerad yogalärare. Hon har nått stora framgångar med sina böcker Knip för bättre hälsa, Frisk och strålande hy på naturlig väg och 21 dagar till ett lättare och friskare liv. I början av 2016 släpptes hennes senaste bok Yoga – fysisk och själslig detox, som alla deltagare får ett exemplar av under resan. Sedan 2001 åker Karin till Indien minst en gång om året.

Detaljer

Start:
18 november, 2016 @ 10:00
Slutar:
26 november, 2016 @ 17:00
Webbplats:
http://www.lotustravel.se/resor/indien/vi-yoga/

Plats

Namnlös plats
Kerala Indien

Arrangör

Lotus Travel
Telefon:
08-545 188 40
E-post:
info@lotustravel.se
Visa Arrangör-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *