Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Knipworkshop Stockholm

11 september, 2015 @ 18:00 - 20:00

kr400
Karins 8 grenar - Knipet

Höftöppnande, stärkande yogaövningar och knipträning.  

En stark bäckenbotten är bra av flera skäl. Så många som var fjärde kvinna över 40 år kissar på sig. Den siffran stiger för äldre kvinnor, och tyvärr finns inkontinens också hos yngre kvinnor. Ungefär var tredje kvinna kan inte heller dra ihop sin muskulatur i bäckenbotten, det vill säga har inte hittat sin knipmuskel. Men det finns övertygande bevis för att bäckenbottenträning har god effekt. Knipövningar är precis som all annan träning en färskvara, men den går glädjande nog snabbt att öva upp om du tränar regelbundet. För kvinnor är knipet livsviktigt. Vi, kvinnor måste lära oss att bygga upp vår bäckenbottenmuskulatur för att inte drabbas av inkontinens och för att förebygga ryggont, livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring och ålderskrämpor genom att lära oss att knipa rätt. Då får du en stoltare hållning, plattare mage och ett roligare sexliv på köpet.

I den här workshopen riktar vi uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba med både höftöppnande och stärkande yoga och med konkreta knipövningar.

Karin Björkegren Jones, författare och yogalärare. Har skrivit böcker Yoga för kvinnor, Yoga för livet, Yoga Erotica, Knip för bättre hälsa och Frisk och strålande hy: på naturlig väg, Jag vill fan leva &  21 dagar till ett lättare och friskare liv.
Du har möjlighet att köpa hennes bok ” Knip för bättre hälsa” under workshopen för 150 kr och få den signerad. Vi har även boken; Jag vill fan leva, i yogashopen.

Detaljer

Datum:
11 september, 2015
Tid:
18:00 - 20:00
Kostnad:
kr400
Webbplats:
http://atmajyoti.se/product/knipworkshop-med-karin-bjorkegren-jones-11-sep/

Arrangör

Atmajyoti
Telefon:
08-300955
E-post:
info@atmajyoti.se
Visa Arrangör-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *