Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

KNIPworkshop I Växjö

31 augusti, 2019 @ 14:00 - 16:00

Knip – yogaworkshop

 

MED KARIN BJÖRKEGREN JONES

Fantastiska Karin kommer till oss i augusti för att hålla två mycket uppskattade workshops! Missa inte detta tillfälle.

Knip
Lär känna ditt underliv! Med erfarenhet från sina fulltecknade knipworkshoppar har hälsoprofilen, författaren och yogaläraren Karin Björkegren Jones uppdaterat sin populära bok ”Knip för bättre hälsa” med flera nya kapitel och ännu mer knipfakta. Förutom knip-kapitlet kan du läsa mer om yonimassage, hormoner och hur du gör din egen snippolja, samt få viktiga råd om hur du tar hand om ditt underliv. I den här workshopen riktar vi uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba med både höftöppnande och stärkande yoga och med konkreta knipövningar.

När: Lörd 31/8 kl 14-16
Var: Veda
Kostnad: 650:-, då ingår även boken ”Nya knip för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp”. Din anmälan är bindande.
Boka plats: klicka på knappen nedan & ”boka kurs” – så kommer du vidare till bokning & betalning online
(Karin håller även workshopen ”PAUS” denna dag kl 11-13, kom gärna på båda hennes workshops!)

Om boken ”Nya knip för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp”
”År 2013 kom Knip för bättre hälsa ut för första gången. Sedan dess har Karin Björkegren Jones rest Sverige runt och hållit fulltecknade och uppskattade knipworkshoppar för kvinnor. Hon har föreläst och förklarat allt om knipet för urologer, gynekologer och barnmorskor. Bäckenbottenträning är inte bara viktigt för kvinnor som fött barn och för att slippa och motverka inkontinens, foglossning, hemorrojder och livmoderframfall. Att veta hur man aktiverar sin PC-muskel kan också ge en massa trevliga biverkningar, som en stoltare kroppshållning, mindre ont i ryggen, plattare mage, tajtare slida, intensivare orgasmer och ett roligare sexliv. Boken har fått flera nya kapitel men innehåller fortfarande råd från olika experter, bland annat en sjukgymnast, en dansare och en personlig tränare, som förklarar hur man med hjälp av knipet får en stark och frisk kropp.Med erfarenhet från sina knipworkshoppar har hälsoprofilen, journalisten och yogaläraren Karin Björkegren Jones uppdaterat sin populära bok med ännu mer knipfakta. Ta hand om ditt underliv och lär dig hur du hittar, och behåller, det viktiga knipet.”

Detaljer

Datum:
31 augusti, 2019
Tid:
14:00 - 16:00
Webbplats:
http://www.vedayoga.se/events/knip-yogaworkshop/

Plats

vedayoga
Kungsgatan 11
växjö, 35231
+ Google Map
Telefon:
073-8036520
Visa Plats-webbplats

Arrangör

vedayoga
Telefon:
073-8036520
E-post:
veda@vedayoga.se
Visa Arrangör-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *